Skip to main content

Vraag & aanbod

Durf te vragen: Door een ander om hulp te vragen laat je zien hoe belangrijk hij of zij voor je is.

Zit er iets voor u bij?, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vraag

Fietsen?

Gaat u graag fietsen? Neem dan eens de DUO fiets en neem mij mee. Er zijn best veel aanmeldingen van mensen die met een beetje hulp graag gaan fietsen op de DUO fiets. Met zijn tweetjes wordt het vast gezellig.

Tuinieren?

Neem dan gratis een tuintje van een ander. Er zijn aanmeldingen van mensen die hun tuin niet meer zelf kunnen bijhouden. Alle afspraken zijn mogelijk. Van een keer tuinieren tot een gratis moestuin.

Wandelen?

Ik wandel graag, maar ja, misschien weet ik de weg terug naar huis niet meer. Gaat u (ongeveer 1 keer per twee weken) met mij wandelen? Kom ik vast en zeker weer thuis.

Auto?

Mijn dagopvang ligt buiten de regio. Brengt u mij heen en terug? Klik op het icoon (links) om in contact te komen. Zet in het onderwerp de "vraag" waar U interesse in heeft.

Geheugen?

Werkt uw geheugen beter dan de mijne. Kunnen we dan iets actiefs gaan doen. Zodra het u en mij uitkomt. Ik ben overal voor in. Zeker weten dat ik de afspraak vergeet, daarom kunt u me altijd verrassen.

Opa / oma?

Tja, helaas hebben we hier zelf geen kleinkinderen. Maar wij vinden voorlezen, vissen, van school ophalen ed. heel leuk. Bellen jullie binnenkort bij ons aan!

Klussen?

Heeft u zin in een praatje of tijd om een klus uit te voeren? Of zin om voor uzelf te klussen, maar heeft u zelf geen ruimte. Dan kunt bij mij terecht.

Vooruit met de geit

Mijn geit en mijn pony zijn om te knuffelen. Komt u mee verzorgen!

Aanbod

Luisterend oor!

Ik ga graag met u naar een bezoek bij een specialist en ben daar een extra luisterend oor. Ik luister graag naar uw verhaal. Niet elke dag, maar als het ons beiden uitkomt.

Formulieren

Krijgt u ook zoveel formulieren om in te vullen en is dat lastig? Dan help ik u graag daarbij

Muziek

Ik geniet graag van muziek en word er helemaal ontspannen van. Giert de stress uw lichaam uit, dan kan ik er voor u zijn. Lekker ontspannen met muziek .

Afsluitboek

Terugkijken naar uw leven en documenteren voor het nageslacht is “kaai leuk” om te doen. Doe het op tijd en doe het samen met mij. Wij stellen samen een prachtig boek samen. Misschien nog wel niet om iets af te sluiten, maar daar kan het zeker voor gebruikt worden.

Boodschappen

Ik doe elke zaterdag al voor meerdere mensen de boodschappen, maar kan nog wel wat “klanten” gebruiken. Met uw boodschappenlijstje ga ik op pad. Kost u niks (behalve de boodschappen natuurlijk).

Breien

Ik brei graag voor u. Altijd al een bijzondere wens gehad, die breiend op te lossen is. Ik ben een breiende wensenvervuller

Vervoer bij nood

Bij hoge nood, kom ik in actie, er rij naar de beoogde bestemming. Ik sta niet graag elke dag op uw stoep, maar wel als het echt nodig is.

Nieuwe Nederlander

U bent een nieuwe Nederlander en snapt niet alles van de Nederlandse samenleving. Ik ook niet maar weet ongetwijfeld meer dan u als nieuwkomer. Samen vinden we een weg

Fout met de poen

U denkt “het gaat fout met de poen”, dan ben ik niet een wonderdokter. Maar ik kan u wel een handje helpen. Van geld heb ik namelijk verstand.

Administratief

Uw papierberg is geen geordend geheel. U kunt wel een hulpje gebruiken om deze berg te ordenen. Voor mij is geen papierberg te hoog.

Uw maatje

Ik ben graag een paar keer per maand uw maatje. Kletsen over niks, of over alles.

Voordeur staat open

Bij mij staat de voordeur altijd open. Achterom mag ook. U wilt aanschuiven bij ons aan tafel, met mij koken of iets leuks doen met de kinderen?

Computer

De computer is uw doolhof, maar u wilt graag mailen met de kinderen, chatten met uw zus in Canada, of facebook-en met heel de wereld. Uw doolhof is mijn hobby.

Lezen

Bent u toe aan een luisterboek? Of een aangepast leesboek. Of u weet niet te kiezen wat te lezen. Wij zijn echte boekenwormen en vinden altijd iets leuks.

Domotica

Lukt er weer iets niet en hebt u daarbij een hulpmiddeltje nodig. Wij weten veel van kleine en grote hulpmiddelen. Onvoorstelbaar wat er allemaal is.

Rolstoelfiets

Onze rolstoelfiets staat soms ongebruikt. Wilt u aan de rol met onze fiets. Dat kan, laat maar horen wanneer.

Thuis is gezellig

Moet er in huis van alles wijzigen, omdat er van alles in de weg staat, nu u met uw rollator of rolstoel meer ruimte gebruikt. Met een beetje van mijn hulp blijft het bij u thuis heel gezellig.

Kleine klus

Ligt er een kleine klus te wachten en bent u door omstandigheden zelf niet in staat deze op te knappen dan sta ik voor u klaar.

Echte oppas

U bent niet meer zo jong, dan ben ik er als uw oppas. Ik kan als we een afspraak maken, en pas op u, uw huisdier en alles wat we samen afspreken

Lekker eten

Als lekker eten niet meer lukt, het klaarmaken van de maaltijd ook al niet, dan ben ik er. Ik ben een echte maaltijdondersteuner. Geen “soep-trien” hoor, maar een “magnetron-wonder”.

Eenmalig vervoer

Ik rij graag een ritje. Zit u plots verlegen voor een eenmalige ritje, dan kom ik er aan. Zingen we samen, “de wielen van de bus gaan rond en rond, …..”