17 april Wij-wel organiseert in samenwerking met de basisschool Willibrordus Diessen de volgende presentatie; Je macht loslaten, opvoeden zonder straffen en belonen

Interactieve presentatie 'Je macht loslaten, opvoeden zonder straffen en belonen'

door Eline Weijers van Ouderschap vanuit je Hartwww.ouderschapvanuitjehart.nl

Wil jij je kind opvoeden zonder straffen en belonen? Zou je willen dat het meer een samenspel is met je kind in plaats van dat jij de politieagent bent? Merk je weleens aan jezelf dat je uit frustratie of onmacht gaat dreigen met straf? Om zo iets gedaan te krijgen van je kind? Of je probeert het op een positieve manier, door je kind te verleiden met een beloning. Maar het werkt niet. Je bent het liefdevolle contact met je kind even kwijt en je voelt je erna vaak rot. In deze interactieve presentatie wordt je meegenomen in de wereld van opvoeden vanuit verbinding en gelijkwaardigheid. Wat het jou, je kind en je gezin kan brengen en wat het betekent als je je macht loslaat.

Wat kun je verwachten tijdens deze avond? Eline wil je een andere, nieuwe kijk op opvoeden geven, namelijk opvoeden vanuit gelijkwaardigheid. Daarom vertelt ze over het essentiƫle verschil tussen opvoeden met en opvoeden zonder straffen en belonen. Eline gebruikt hiervoor praktische voorbeelden uit gezinssituaties zodat je er een beeld bij krijgt. Natuurlijk kun je vragen stellen en worden er veel praktische tips gegeven!

Wanneer: woensdag 17 april 2019, 19:45 - 21:15 uur, inloop vanaf 19:30

Waar: Basisschool Willibrordus, Molenstraat 8, 5087 BN Diessen

Kosten: gratis

Inschrijven:via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

  • Wij Wel
  • dorpsondersteuner: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Tel. 06 16084720 dorpsondersteuner Baarschot-Diessen

Copyright © wij-wel.nl | Website gerealiseerd door:
  Van Laarhoven Websites